AHA Technologie (alfahydroxyzuren)

Wat houdt de AHA-technologie in?

De ontdekking van het uitgesproken exfoliërende en vernieuwende effect van alfahydroxyzuren (AHA’s) op de huid bracht de voorbije 20 jaar een ware revolutie in de esthetische dermatologie op gang. AHA’s werden ontdekt door Dr. Van Scott en Dr. Yu, de oprichters van NeoStrata®. De uitstekende resultaten die met deze stoffen worden verkregen op de door de zon verouderde huid, de huid met neiging tot acne en de gevoelige, droge, vlekkerige huid werden ruimschoots aangetoond.


De voordelen van AHA’s voor de huid

AHA’s werken op verschillende niveaus op de huid in:

  • ze egaliseren de dikte van de verschillende huidlagen door de celvernieuwing te stimuleren,
  • ze stimuleren de cohesie tussen de cellen onderling en
  • maken de bovenste huidlagen dikker en compacter.

Al na enkele toepassingen van een product met AHA’s ziet de huid er extra stralend uit, ze is gladder en zachter en oogt jonger en gezonder. Daarnaast is de huid ook steviger, elastischer en beter gehydrateerd. Rimpels worden zichtbaar uitgevlakt en het ontstaan van nieuwe rimpels en lijntjes wordt vertraagd.

Al deze voordelen werden ruimschoots aangetoond in meer dan 60 klinische studies, die in gereputeerde internationale dermatologische tijdschriften werden gepubliceerd.

Neostrata®

De firma NeoStrata® ontwikkelt zowel alfahydroxyzuren (AHA’s) als polyhydroxyzuren (PHA’s), die in innovatieve formules worden verwerkt. NeoStrata® biedt verschillende productlijnen aan met specifieke aangepaste oplossingen voor elk huidtype:

  • NeoStrata® Resurface is een productlijn met AHA’s die speciaal werd samengesteld om de huidtextuur te verbeteren en de teint op te helderen.
  • Voor de erg gevoelige huid is er de NeoStrata® Restore productlijn met Gluconolacton, een bijzonder goed verdragen bestanddeel dat over hydraterende en antioxiderende eigenschappen beschikt.
  • De NeoStrata® Refine productlijn verbetert het aspect van de vette huid met neiging tot acne doordat ze de huid zuivert en de talgproductie binnen de perken houdt.
  • De NeoStrata® Targeted treatment productlijn werd voor heel specifieke doeleinden ontwikkeld. De aangepaste formules bevatten zowel AHA’s als polyhydroxyzuren.
  • NeoStrata® Enlighten Het verzorgingsprogramma dat de teint opheldert en doet stralen en de pigmentatie onder controle helpt te houden.
  • De topper onder de NeoStrata® producten ten slotte, de NeoStrata® Skin active productlijn, is een veelzijdig anti-agingprogramma van de allernieuwste generatie. Deze producten danken hun krachtige antioxiderende werking aan een innovatieve combinatie van werkzame stoffen: de SynerG-technologie, AHA’s, polyhydroxyzuren, peptiden, retinol en een stamcelextract uit appelbomen.

Ontdek de weldaden van de AHA Technologie in alle producten van Neostrata

Vind Neostrata verzorgingsproducten passend bij uw huid

© 2018 HDP Medical - Stationsstraat 167, 9250 Waasmunster (BE) - BTW BE 0447.956.985 - algemene voorwaarden - privacy policy - sitemap Quoted: Websites met méér