Huidproblemen behandelen met de juiste verzorgingsproducten

Wie een gevoelige huid heeft, komt vaak in aanmerking met huidproblemen en schade. Deze beschadigingen moeten correct behandeld worden om verdere huidproblemen te vermijden. Bij HDP Medical verlenen wij u gespecialiseerd advies en bieden we enkel producten aan die wetenschappelijk ondersteund worden. Ook voor het dagelijks verzorgen en maquilleren van uw gelaat, kunt u rekenen op onze expertise en producten.Huidveroudering

Het fysiologisch huidverouderingsproces kan worden versneld door UV-schade, d.i. schade die de huid oploopt als gevolg van blootstelling aan de zon. Dergelijke UV-schade accentueert de tekenen van huidveroudering: er ontstaan meer en diepere rimpels, de huid boet aan elasticiteit in en verslapt.
 


Ontdek de producten

Pigmentstoornissen

Om bruine vlekken doeltreffend tegen te gaan, is een verzorgingsproduct aangewezen dat in alle fasen van de melanineproductie ingrijpt.


Ontdek de producten

Vette huid / huid met neiging tot acne

Een vette huid of huid met neiging tot acne heeft een milde reiniger en een hydraterende verzorging nodig. Houd de talgproductie onder controle, vernauw de poriën en verfijn je huidstructuur met de juiste verzorgingsproducten.


Ontdek de producten

Littekens

Littekens zijn permanente wijzigingen in de huid die optreden na herstel van een aanzienlijk substantieverlies ter hoogte van de dermis.


Ontdek de producten

Keratosis Pilaris

Een ruwe, droge huid met roodheid en kleine bultjes: het zijn maar enkele tekenen van Keratosis Pilaris, een veel voorkomende huidafwijking. Verzorg je huid met deze sterk hydraterende en exfoliërende verzorgingsproducten.


Ontdek de producten

Zonnebrand of zonneallergie

Voorkom zonnebrand en bescherm je huid tegen langetermijnschade zoals huidveroudering, een verminderde weerstand, zonneallergie en huidkanker.


Ontdek de producten

Haaruitval of verdunning

Haaruitval of verdunning kun je krijgen door oxidatieve of hormonale factoren, soms is het ook voedingsgebonden of krijg je ermee te maken door vervuiling, stress en vermoeidheid. Help haaruitval en verdunning voorkomen!


Ontdek de producten

Couperose

Bij couperose is er sprake van uitgesproken roodheid ter hoogte van de wangen en/of neus. Deze blijvende roodheid is het gevolg van het uitzetten van talloze kleine haarvaatjes. Met de jaren wordt de huid ook dunner en zetten de onderliggende bloedvaatjes nog meer uit, waardoor ze steeds meer opvallen.


Ontdek de producten
ADVANCED SKIN SOLUTIONS
© 2019 HDP Medical International - Stationsstraat 167, 9250 Waasmunster (BE)
BTW BE 0447.956.985 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér