RETINSPHERES®

Retinsphere® is het kernbestanddeel van Neoretin®, onze depigmenterende cosmetische verzorgingslijn, en werd ook verwerkt in Biretix® (tegen acne) en Endocare Cellpro® (anti-aging).

Dit is een innovatieve combinatie van retinoïden die de epidermale celvernieuwing stimuleert en ervoor zorgt dat de overige werkzame stoffen beter intrekken. De huid ziet er gladder en egaler uit.

Dit complex, dat uitstekend werd verdragen door een Aziatische en blanke testpopulatie, is vrij van de klassieke nevenwerkingen van retinoïden, zoals irritatie en ontsteking. 

 

 

 


Samenstelling van Retinsphere®

Retinsphere® bevat een innovatieve combinatie van twee retinoïden in een aangepaste concentratie voor cosmetisch gebruik:

  • Hydroxypinacolon retinoaat: dit retinoïnezuurderivaat werd gewijzigd om zijn zuurtegraad te verminderen en daardoor irritatie te beperken.
  • Retinol in glycosferen: hoewel retinol of vitamine A minder stabiel is dan retinoïnezuur, worden er gelijkaardige resultaten mee verkregen en heeft het minder nevenwerkingen. Door retinol in Retinsphere® glycosferen in te kapselen, blijft het langer stabiel en is het beschermd tegen externe oxiderende factoren. Bovendien zorgen de glycosferen ervoor dat retinol makkelijker tot in de diepere epidermislagen dringt.

Hoe werkt de Retinsphere® technologie?

Deze technologie bevordert de celgroei en -differentiatie en bestrijdt op die manier rimpels, lijntjes en bruine vlekken.

  • Ze werkt ook op tyrosine in, het enzym dat verantwoordelijk is voor de melanineaanmaak, en gaat op die manier het ontstaan van bruine vlekken tegen.
  • Tot slot normaliseert ze het follikelepitheel (de binnenbekleding van de haarzakjes), waardoor de follikels minder snel verstopt raken en acne minder kans krijgt.

Uw teint egaliseren dankzij de RetinSphere technologie?

Bekijk de producten van Neoretin

© 2019 HDP Medical International - Stationsstraat 167, 9250 Waasmunster (BE)
BTW BE 0447.956.985 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér