Al onze producten zijn te koop bij de apotheek en online apotheek.

« Terug

RetinSphere® Technologie

Een innovatieve technologie met twee uitstekend verdragen retinoïden, waarvan de werking in uiteenlopende situaties werd bewezen: huid met neiging tot acne, door de zon verouderde huid, vlekkerige teint.

Oorsprong

Retinoïden zijn vitamine A- of retinolderivaten die omwille van hun vernieuwende werking op de oppervlakkige huidlagen in de dermatologie worden gebruikt om acne, een door de zon verouderde huid of bruine vlekken te behandelen.
Om de mogelijke nevenwerkingen (roodheid, irritatie, afschilfering) te vermijden, ontwikkelden de Cantabria Laboratoria een even doeltreffende technologie die echter duidelijk beter verdragen wordt door de huid: de RetinSphere® Technologie.

Talrijke studies hebben het nut van deze technologie aangetoond in de behandeling van een huid met neiging tot acne, huidveroudering of bruine vlekken.

Samenstelling

Hydroxypinacolon retinoaat
Dit is een retinoïnezuurderivaat dat hetzelfde vernieuwend effect heeft op de huid, maar dan zonder de irriterende nevenwerkingen.

Gestabiliseerd ingekapseld retinol
De ingekapselde retinol wordt heel geleidelijk vrijgemaakt om langdurig op de huidcellen in te kunnen werken.

Werkingsmechanisme

Retinol wordt in de bovenste huidlagen omgezet in retinoïnezuur, dat op de natuurlijke celvernieuwing inwerkt:

  • Het stimuleert de groei en differentiatie van de huidcellen en helpt op die manier rimpels, bruine vlekken en lijntjes te verzachten.
  • Het remt de aanmaak van tyrosinase, een enzym dat betrokken is bij de melanineaanmaak, en helpt daardoor bruine vlekken te verzachten.
  • Het normaliseert het follikelepitheel en helpt verstopte poriën te voorkomen die acne in de hand kunnen werken.

Egaliseer uw teint ...

Ontdek de producten van Neoretin

© 2021 HDP Medical International - 9250 Waasmunster (BE)
BTW BE 0447.956.985 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér