Al onze producten zijn te koop bij de apotheek en online apotheek.

« Terug

SCA® Growth Factor Technology

Deze technologie, die rijk is aan groeifactoren, werd in alle anti-agingproducten van de ENDOCARE® lijn verwerkt. Doordat ze direct op de fibroblasten inwerkt, helpt ze de activiteit van verouderde cellen te stimuleren en de cellen zelf te herstellen, waardoor die zich weer als jongere cellen gaan gedragen en opnieuw kwalitatief collageen gaan produceren.

Oorsprong en ontwikkeling

Deze technologie is het resultaat van research door Dr. Rafael Abad, die als radiotherapeut verbonden is aan het Hospital Ramón y Cajal in Madrid, naar een product om brandwonden als gevolg van radiotherapie te verzorgen.
Na uitgebreid onderzoek ontdekte Dr. Abad dat de secretie van Cryptomphalus aspersa de weefselregeneratie van een beschadigde huid bevorderde.
Midden jaren ’90 namen de Cantabria Laboratoria een patent op het productieproces van deze secretie en deden ze verder onderzoek naar deze stof. Dit resulteerde in talrijke wetenschappelijke publicaties, waarin de herstellende werking op een beschadigde of verouderde huid wetenschappelijk werd aangetoond.

Cryptomphalus aspersa

Werkingsmechanisme

Deze stof draagt effectief bij tot de preventie, de bescherming en het herstel van een beschadigde huid. Daarnaast heeft ze een sterk regenererend, antioxiderend en verstevigend effect op de huid.
De SCA® Growth Factor Technology draagt ook bij tot de verjonging van de huid: ze helpt het aantal rimpels en de rimpeldiepte te verminderen, ze maakt de huid weer stevig en glad en doet de teint stralen.

Antioxiderende werking

De antioxidanten in de SCA® Growth Factor Technology dragen bij tot de bescherming van de huid, voorkomen een grauwe teint en verzachten een ruwe huid.

Regenererende werking

De SCA® Growth Factor Technology draagt bij tot de groei van de fibroblasten en helpt hun morfologie te corrigeren. Door haar uitgesproken reactiverende werking draagt ze ook bij tot de verjonging van de huid.

Verstevigende werking

De SCA® Growth Factor Technology helpt de aanmaak van bestanddelen van de extracellulaire matrix te stimuleren, met name van collageen, dat essentieel is om een verlies aan stevigheid en rimpels tegen te gaan.

Geavanceerde anti-agingverzorging

Bekijk de producten van Endocare

© 2021 HDP Medical International - 9250 Waasmunster (BE)
BTW BE 0447.956.985 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér