Fernblock® technologie

De Fernblock® technologie, de essentie van alle Heliocare® producten, is afkomstig van een door Cantabria Labs gestandaardiseerd extract van Polypodium leucotomos. Deze Centraal-Amerikaanse varen ontwikkelde tijdens zijn evolutie van een leven in zee naar een leven op het vasteland een mechanisme om zich tegen de zon te beschermen en schade door de zon te herstellen.

Lees meer   Producten

AHA Technologie (AlfaHydroxyZuren)

AHA’s (AlfaHydroxyZuren) werken op alle huidlagen in om de huidtextuur te verbeteren, de huid op te helderen en de poriën te vernauwen. Ze gaan het ontstaan van grote melanineklonters tegen en verminderen daardoor bruine vlekken, zodat de huid er egaler en helderder uitziet. Ten slotte maken ze de huid dikker, waardoor rimpels van binnenuit gladgestreken worden.

PHA Technologie (PolyHydroxyZuren)

en Aminozuren

 

Lees meer   Producten

SCA® Biorepair

SCA® Biorepair is het kernbestanddeel van Endocare®, onze cosmetische anti-aginglijn.

Dit is een gloednieuwe technologie waarmee de celregeneratie kan worden gereactiveerd. Deze natuurlijke werkzame stof wordt verkregen uit het gezuiverde slijm van de Cryptomphalus aspersaslak, dat over antioxiderende en herstellende eigenschappen beschikt die de huidregeneratie bevorderen. SCA® Biorepair helpt schade aan huidstructuren als gevolg van externe agressies op biochemisch niveau te herstellen. Dit is met name het geval bij radiodermitis en huidveroudering als gevolg van UV-blootstelling.

Lees meer   Producten

IFC®CAF

IFC®CAF, een van de werkzame stoffen in onze cosmetische anti-aginglijn Endocare Cellpro®, reactiveert de huideigen stamcellen om de celvernieuwing te bevorderen.

Dit innovatieve cosmetische ingrediënt werd ontwikkeld door Cantabria Labs en is rijk aan groeifactoren die de stamcellen stimuleren. Het wordt verkregen uit de eitjes van slakken die in een gespecialiseerde slakkenboerderij worden gekweekt (CellHelix®). De eitjes worden via biotechnologische processen geoogst en verwerkt. De doeltreffende celvernieuwende werking van het extract werd klinisch bewezen.

Lees meer   Producten

Wharton Gel Complex ®

Wharton Gel Complex®, een van de werkzame stoffen in onze cosmetische anti-aginglijn Endocare Cellpro®, brengt voor een milieu tot stand waarin nieuwe cellen goed kunnen gedijen.

Dit complex bevat een exclusief biomateriaal met regenererende eigenschappen dat bijdraagt tot de samenstelling van de extracellulaire matrix (ECM), een soort gel tussen de cellen die met de jaren schaarser wordt. Door op de bestanddelen van de ECM (collageen, fibronectine, hyaluronzuur...) in te werken, maakt het de huid compacter door zijn “fillereffect”. Het houdt ook groeifactoren vast die belangrijk zijn voor de cellen die instaan voor het weefselherstel.

Lees meer   Producten

RETINSPHERES®

Retinsphere® is het kernbestanddeel van Neoretin®, onze depigmenterende cosmetische verzorgingslijn, en werd ook verwerkt in Biretix® (tegen acne) en Endocare Cellpro® (anti-aging).

Dit is een innovatieve combinatie van retinoïden die de epidermale celvernieuwing stimuleert en ervoor zorgt dat de overige werkzame stoffen beter intrekken. De huid ziet er gladder en egaler uit.

Dit complex, dat uitstekend werd verdragen door een Aziatische en blanke testpopulatie, is vrij van de klassieke nevenwerkingen van retinoïden, zoals irritatie en ontsteking. 

 

 

 

Lees meer   Producten

ADVANCED SKIN SOLUTIONS
© 2019 HDP Medical International - Stationsstraat 167, 9250 Waasmunster (BE)
BTW BE 0447.956.985 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér